Vælg den Norton-tjeneste, der passer til dig

Dit digitale liv spiller en vigtig rolle i dagligdagen. Og de cyberkriminelle arbejder på overtid for at stjæle dine personlige oplysninger ved at angribe din computer og din smartphone. Beskyt dig selv, din familie eller din virksomhed ved at abonnere på den sikkerhedsløsning, der passer bedst til dine behov.

Norton Security Starter beskytter din pc og Mac-computer mod vira og andre onlinetrusler at hjælpe dig med at holde din identitet samt dine personlige oplysninger og økonomiske data beskyttet. Vi har over to årtiers erfaring i at bekæmpe cyberkriminalitet og i sikkerhedsteknologi, der i lige så lang tid er blevet finjusteret og optimeret kontinuerligt. I modsætning til gratis antivirussoftware og andre sikkerhedsløsninger er du dækket af Norton døgnet rund af et af de største verdensomspændende netværk til overvågning af trusler, der sporer og fjerner selv helt nye trusler.

Norton Security Deluxe beskytter flere enheder, mens du er på farten, og er tilpasset til din livsstil. Du betaler dine regninger på din smartphone, handler via din tablet og har vigtige økonomiske oplysninger på din bærbare pc - og har behov for at beskytte din identitet og dine økonomiske data mod vira, svindel og onlinetrusler. Norton Security Deluxe beskytter op til fem af dine enheder - pc'er, smartphones eller tablets - med et enkelt abonnement.

Norton Security Premium beskytter hele din familie af op til 10 enheder - og de personer, der bruger dem. Overvågning af globale trusler i realtid leverer en sikkerhedsløsning til flere enheder, der altid er opdateret, og som hjælper med at beskytte alle dine data mod luskede cyberkriminelle: Bankoplysninger på dine pc'er og Mac-computere, adgangskoder og billeder på dine smartphones og betalingsoplysninger gemt på dine tablets. Desuden er det kun Norton, der viser dig, om den Android-app, du er ved at downloade fra Google Play, indeholder malware.

Der er også funktioner, der hjælper med at beskytte børn mod usikkert indhold samt mod at dele for meget. Desuden bliver alt fra økonomiske oplysninger til skoleprojekter på din pc automatisk sikkerhedskopieret til skyen eller et eksternt drev.

 

Vi gør det nemt at sikkerhedskopiere dine vigtige data.

Beskyt dine vigtige filer og dokumenter mod fejl på harddisken og ransomware. Vi finder automatisk dine billeder, musikfiler, film og dokumenter på din pc, som du vil sikkerhedskopiere, og gemmer dem sikkert i skyen. Med 25 GB lagerplads og mulighed for at tilføje mere efter en forholdsmæssigt fordelt takst har det aldrig været nemmere at sikkerhedskopiere.

 

Vi beskytter dine børn online, så de kan udforske nettet på sikker vis.

Det bør ikke være slut med børnenes frihed, selvom du hjælper dem med at færdes sikkert på nettet. Tværtimod bør det være startskuddet til en række åbne samtaler om opbygning af sikre og fornuftige onlinevaner.

 

Vi har inkluderet alle de avancerede funktioner i Norton Family Premier for at hjælpe dig med at surfe sikkert på nettet, at beskytte børnene, så de ikke deler for meget, og så de kan afbalancere den tid, de bruger på deres enheder. Med de brugervenlige værktøjer kan du få overblik over børnenes aktiviteter og blive underrettet via mail, så du ved, hvornår du skal tage en snak med dem.