Hvis du har købt Bitdefender Antivirus via vores webshop og har brug for assistance med at installere antivirusprogrammet, så kan du trygt læse videre i denne brugerguide som hjælper dig igennem hele installationen.

Start med at klikke på det download-link som er angivet på den e-mail faktura du har modtaget fra os. Nu downloader du installationsfilen til Bitdefender Antivirus. Når hele installationsfilen er downloadet til din computer skal du dobbelt-klikke på den for at komme videre i installationen.

Først dialogvindue du møder er en kort præsentation. Du kan blot klikke på Install.

Installationen både scanner, downloader og installerer nu Bitdefender Antivirus.

Har du din browser eller mail-klient åben vil du blive bedt om at lukke dem førhen installationsprocessen kan fortsætte.

Efter kort tid er Bitdefender Antivirus installeret på din computer. Klik på Get Started.Indtast den licensnøgle du har modtaget på din e-mail kvittering fra os i feltet og klik på knappen Register Now.

 Du kan opsætte brugerprofiler i Bitdefender Antivirus med det samme eller vente til senere.

Har du allerede en Bitdefender-konto kan du logge på den her eller du kan gøre det via din Facebook-konto, Google-konto eller Microsoft-konto. Har du ikke en brugerkonto, så klik på "Create a new account" og du vil få hjælp til at få den oprettet med det samme.

Nu har nu installeret Bitdefender Antivirus.

NB: Har du købt en 3PC licens gør vi opmærksom på at når du skal installere på en ny computer skal du bare følge denne guide igen.

Har du brug for hjælp til Bitdefender Antivirus, så klik her for at læse mere.