vælg den rigtige microsoft office 365


Vi kender det som Office 365 men nu har Microsoft ændret navnet til Microsoft 365. 

Microsoft 365 er blevet det mest populære kontor software sprængfyldt med forskellige brugbare moduler som finder vej til de fleste Computere på arbejdspladsen og i stor grad i hjemmet.

Vi vil nedenfor gå lidt i dybden omkring de 2 forskellige løsninger der er – Samt deres moduler.

Microsoft 365 løsningen er abonnementsbaseret og vi tilbyder den til en super skarp pris i 365 dage.

Vi tilbyder 2 versioner af Microsoft 365 – Microsoft 365 Personal og Microsoft 365 Family.

 

Microsoft 365 Personal

Microsof 365 personal

Du kan installere Microsoft 365 Personal på op til 5 enheder – Dette kan være PC, Tablet og mobiletelefon. Og I henhold til de forskellige platforme gælder dette; Windows, Mac(Apple), Android/iOS enheder. Dog skal du være opmærksom på at det ikke er alle modulerne der følger med på f.eks. Mac eller på Mobilen.

Microsoft Personal indeholder følgende moduler:
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft OneNote
Microsoft PowerPoint
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher – Kun PC
Microsoft Access – Kun PC

1TB Cloud via OneDrive – Så der er massere af plads til at gemme dokumenter i skyen.

Taletid på Skype – Du har mulighed for at foretage opkald til mobil og fastnet i op til 60 minutter om måneden kvit og frit.

I henhold til modulerne der er inkluderet i Officepakken.

Microsoft Word er Microsofts populære og velkendte skriveprogram. Der er mulighed for at lave nye dokumenter samt rette i dokumenter du modtager. Du kan derefter eksportere og konvertere til en masse forskellige filtyper, herunder PDF. Yderligere findes der forskellige skabeloner man kan gøre brug af til at eventuelt CV, kalendere eller rapportudarbejdelse.

Microsoft Excel er et smart regneark. Du kan i excel lave udregninger i flere faner på samme tid.

Det kan simpelt indsætte formler og avancerede udregninger og have et godt overblik. Excel tilbyder også skabeloner – Lige fra Budgetter til formler og udregninger. Kort sagt kan Excel hjælpe med de mest avancerede udregner uden problem.

Microsoft OneNote er en applikation der kan hjælpe dig med at tage noter. Hvis du f.eks skriver noter i OneNote og gør på f.eks en tablet og skriver med hånden, altså tegner dine bokstaver kan OneNote omdanne det til skrift. Du kan eksportere Word og Excel filer ind i dit OneNote.

Microsoft Outlook er det mest brugte E-mail software verden over. Du kan modtage mails på din PC, mobil og tablet da Outlook lader sig installere på iOS og Android. Du kan have alle dine kontakter i Outlook med People Card. Yderligere kan du strukturere din arbejdsdag med Opgave funktionen eller tilføje aftaler i kalenderen – Således undgår man også at glemme mærkedage.

Microsoft Publisher er et modul der kan hjælpe dig med at fremstille grafiske opgaver. Dette kan være brochurer eller reklamer og bannere. Også her er der en række skabeloner du kan gøre brug af. Yderligere er der mulighed for at downloade skabeloner som ikke er tilføjet.

Microsoft Access er et velkendt modul til at administrere databaser med. Du kan med Microsoft Access nemt administrere din virksomheds databaser. Herunder SQL databaser.

 

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 family til alle

Har 6 brugere som hver har 5 installationer – Det vil sige at du kan installere på i alt 30 enheder. Denne løsning er perfekt til den mindre virksomhed, hvor man kan have en admin konto som styrer alle de andre enheder. Dette betyder ikke at den admin kan se hvad man laver i de forskellige systemer, men admin har mulighed for at tildele og fjerne brugere samt programmer fra den enkelte enhed.

Yderligere er der her tilknyttet 1TB Cloud til hver af de 6 brugere.

Indeholder de samme moduler som Microsoft 365 Personal.

Microsoft Home indeholder følgende moduler:
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft OneNote
Microsoft PowerPoint
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher – Kun PC
Microsoft Access – Kun PC

 

Hvilken pakke skal jeg vælge og hvorfor.

Microsoft 365 personal   Microsoft 365 family banner

 

Når du skal vælge en Microsoft 365 løsning skal du også være opmærksom på at dine moduler altid er opdateret til den nyeste version.

Du skal vælge Microsoft 365 Personal hvis du derhjemme har under 5 enheder der skal dækkes ind – Eller du måske har en mindre virksomhed der ikke skal bruge mere end et par installationer. I den forbindelse er Microsoft 365 Personal det helt rigtige valg.

Hvis du derimod har flere brugere i hjemmet eller har en 3-5 Medarbejdere i virksomheden så er Microsoft 365 Family dit valg.

Du skal være opmærksom på at her får alle 6 brugere 1TB i skyen via OneDrive.