Browser banner avast antivirus

Selvom de fleste af os ikke er klar over det, så bliver vores internetbrowser løbende udsat for tredjepartsprogrammer som forsøger at installere f. eks en værktøjslinje, et tilføjelsesprogram til en ekstra søgeboks eller de grove tilfælde, hvor der er tale om et program som direkte overvåger og spionerer på din internetfærden.

Når man som computerbruger blot anvender sin internetbrowser i forbindelse med sit arbejde eller til almindelige gøremål, så er vi desværre ikke altid opmærksomme på de små fælder i f. eks gratis freeware programmer. Disse gratisprogrammer indeholder ofte en form for adware i form af enten tredjepartsprogrammer som bliver installeret direkte på computerens skrivebord eller i internetbrowseren.

Tit er det svært at gennemskue hvornår det sker og man opdager det først, når ens internetbrowser indeholder ekstra søgebokse eller andre funktioner man egentlig ikke ønsker eller føler man har sagt ja-tak til.

I denne lille brugerguide vil vi vise hvordan du med antivirusprogrammet Avast Antivirus kan rydde op i og rense din internetbrowser for alle typer af tilføjelsesprogrammer og lign.


Se vores udvalg af Avast produkter her1. Når du har Avast Antivirus installeret på din computer skal du åbne programmet op i hovedvinduet. I midten af siden skal du klikke på den stor knap BROWSERRENSNING.2. Avast Antivirus vil nu analysere din internetbrowser og undersøge hvilke tilføjelsesprogrammer som kan være installeret uden dit vidende.3. I vores tilfælde opdagede vi, at Google Chrome internetbrowseren indeholdte tilføjelsesprogrammet "Minimalistic Currency Converter". Det har ifølge Avasts Community (bestående af Avast-brugere) ikke en høj score. Derfor beder vi Avast Antivirus om at fjerne det. Klik enten på "Start rensning" eller knappen

"Fjern".4. Avast Antivirus vil bede dig bekræfte.5. Efter du har bekræftet, at du ønsker at fjerne tilføjelsesprogrammet fjerner Avast Antivirus det.6. Din internetbrowser er nu renset!God fornøjelse med din PC som nu er renset.