BitdefenderDenne artikkel er gammel og derfor henviser vi til vores bitdefender kategori hvor du altid finder de nyeste udgaver af bitdefender.
Se vores udvalg af bitdefender her
Der er en række nye funktioner og tiltag i 2020-udgaven som gør denne udgivelse ret interessant, men dog ikke banebrydende.

 

Fokus i Bitdefender 2020 er børns sikkerhed på internettet og især hvordan et sikkerhedsprogram som Bitdefender kan gøre en forskel ift. online mobning som populære bliver betegnet "cyberbullying". Teknologien har det lidt lange navn "Detection of Cyberbullying and Online Predators". Hensigten med denne teknologi er, at alle online samtaler, chats, dialoger og lign. beskeder bliver scannet for upassende forespørgsler, henvendelser, adfærd og forsøg på enten at franarre personlige informationer eller lign. En advarsel kan blive aktiveres og sendt til en forælder, hvis upassende samtaler registreres.

 

Indtil videre fungerer denne funktion kun i engelsktalende lande, eftersom teknologien er baseret på det engelske sprog. Vi forventer, at Bitdefender løbende tilpasser teknologien til de mere lokale sprog i Europa. Af andre tiltag kan nævnes, at Bitdefender 2020 har et plugin eller modul til din browser som, efter du har installeret det, vil vise alle de informationer som en hjemmeside du tilgår med din browser, forsøger at gemme omkring dig og "hente" fra din computer. Idéen er, at du selv kan afgøre om du aktivt ønsker at hjemmesiden skal have adgang til disse informationer.

 

En anden funktion "Microphone Monitor" sørger for sikre din mikrofon og webcam imod udnyttelse og misbrug. Derudover er der mindre opdateringer til malware og antivirus databasen som er tilknyttet alle Bitdefender-programmer.

 

Vi har allerede Bitdefender 2020-udgaverne i vores webshop og du kan se hele vores udvalg i Bitdefender-kategorien via følgende link.

 

Sådan opgraderer du til Bitdefender 2020


Hvis du allerede har et abonnement til Bitdefender installeret på din computer f.eks. Bitdefender 2018 eller Bitdefender 2019, så kan du helt gratis opgraderer til 2020.

Vi vil her vise dig hvordan du gør ved at downloade installationsfilen til Bitdefender 2020 og opgradere din nuværende udgave:

1. Først skal du logge ind på din Bitdefender-konto via følgende link: https://central.bitdefender.com/home

Log ind med din e-mailadresse og kodeord.


2. I den venstre kolonne skal du klikke på "My Devices".

3. Herfra skal du klikke på "INSTALL PROTECTION" og vælge "Protect this device".

4. Du downloader nu installationsfilen til din computer. Dobbeltklik på installationsfilen for at begynde installationen. Nu bliver Bitdefender 2020 automatisk installeret på din computer og din nuværende udgave afinstalleret.

5. Du bliver på et tidspunkt bedt om at genstarte din computer. Venligst genstart.

6. Efter opstart vil en popup-vindue bede dig bekræfte den sidste del af installationen. Klik på "INSTALL.

7. Installationen er nu gennemført. Klik på "START USING BITDEFENDER" og du er klar til at bruge Bitdefender 2020.

 

YouTube videovejledning