Google Crome banner

Det er ikke svært at blokere online reklamer på alle hjemmesider du besøger for at forøge hastigheden i Google Chrome og undgå at blive forpestet med reklamer du ikke har bedt om.

 

Med denne enkle og intuitive udvidelse af Google Chrome, kaldet AdBlock, kan du let blokere irriterende reklamemateriale, samt YouTube og Facebook reklamer. Denne app er gratis at downloade og installere via Chrome Webshop som er Googles officielle portal for apps til deres Chrome-browser.

 

Når du surfer på internettet efter interessante indhold, artikler, videoer osv. kan reklamer blive ret generende, eftersom de typisk afleder brugernes opmærksomhed fra det aktuelle indhold. Brugere, der anvender Google Chrome som deres valgte browser, kan installere den målrettede udvidelse, eller apps, AdBlock som kan hjælpe med at slippe af med sådanne reaklmer.

 

Du kan download AdBlock via Chrome Webshop via dette link.

 

Hvad gør Adblock til Chrome præcist?

 

AdBlock tilfører en ny tast til browseren og du kan dermed let aktivere og deaktivere reklameblokering i overensstemmelse med brugerens valg, som standard bliver alle de sporede reklamer og bannerannoncer spærrede og bliver erstattet af tomme områder, således at du som bruger kan fokusere på at læse indholdet på hjemmesiden uden nogen forstyrrelser.