Adobe Creative Cloud er mere end bare et abonnment som giver dig adgang til photoshop!

I denne oversigt vil vi gå i dybden med hvad Adobe Creative Cloud er for en størrelse og ikke mindst hvilken muligheder denne cloud-baserede softwareløsning tilbyder dig som bruger og ikke mindst din virksomhed. Derudover vil du herunder finde en samling af alle Adobe softwareprodukter i fuld version, samt de fornyelser som vi forhandler.

Det kan være en lidt af en jungle at finde rundt i priser, typer og ikke mindst hvilken Adobe softwareløsning der er den rigtige for dig - derfor har vi valgt at skærer ind til benet og gjort det nemt og overskueligt, både når det gælder softwareprodukt og pris.

Hvad er Adobe Creative Cloud?

Også kaldt Adobe CC er det man kalder en "Software som en service" eller "SaaS". Grundlæggende betyder det, at Adobe stiller softwaren til rådighed for dig og du betaler et årligt gebyr for at få adgang til og denne "Service" som leverers via internettet igennem deres app som kaldes "Creative Cloud". På denne måde er du altid sikret, at dine programmer er opdaterede til nyeste version og du kan altid tilgå dine softwareprodukter via internettet. Se videoen herunder hvor du får en god gennemgang af de forskellige services samt ydelser.

 

 

Men hvad får jeg så?

Jamen, det kommer lidt an på hvilken løsning du vælger!

Det er nemlig sådan at Adobe CC er delt op i 2 kategorier, hvor du med en Adobe Creative Cloud for Teams køber dig adgang til alle apps som f.eks. Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Adobe Illustrator, faktisk alle de apps som Adobe overhovedet har lavet, samt dem der kommer i fremtiden. Du kan også vælge at du kun ønsker at købe adgang til f.eks. Adobe Photoshop og det inkluderer adgang til Adobe Photoshop fra 2 enheder som kunne være din stationære og din bærbare computer (husk det er kun via samme Adobe ID

Fælles for alle Adobe løsningerne om det måtte være Creative Cloud for Teams eller du bare vælger en såkald Single App er, at du får adgang til Creative Cloud som indeholder en masse filer, skifttyper, mobile apps som f.eks. Lightroom, så du kan redigere dine billeder direkte der hvor du befinder dig og gemme dem til senere billedredigering i f.eks. Adobe Photoshop etc.

 

Hvad skal jeg så vælge?

Man skal altid købe efter behov, meeeennn man skal også passe på at man ikke snyder sig selv!

Når du skal vælge hvilken løsningen der passer bedst til dig og din virksomhed er det vigtigt du ser på hvad du beskæftiger dig med og hvad dit reelle behov er. Ofte kan det være nok kun at vælge 1 Single App f. eks. Adobe InDesign, da du typisk kan lave flere produkter i samme app. Her er et lille eksemple.

Karsten arbejder til dagligt med salg af tøj via hans webshop hvilket betyder at han ofte skal arbejde med produktbilleder, online markedsføring, nyhedsbreve og til tider ønsker han også at gøre reklame i den lokale avis samt lave lidt flyers til er par events om året.

I ovenstående eksempel vil vi hos e-Gear.dk altid anbefale Karsten at starte med Adobe Photoshop, eftersom at 90% af det han arbejder med til daglig er online grafik og de sidste 10% som typisk skal leveres til en trykker kan også udarbejdes i Adobe Photoshop uden de store udfordringer, så længe han husker at indstille sit dokument korrekt.

Men Karstens bror Claus sidder til dagligt i en marketingsafdeling, hvor han både arbejder med online grafik og trykte filer til deres katalog som udkommer hver anden måned. Derudover laver han videoer med lyd til deres YouTube samt LinkedIN profiler.

Skal Claus så købe 3-4 eller 5 apps?

NEJ! I ovenstående eksempel vil vi hos e-Gear.dk altid anbefale Claus at han køber sig adgang til en Adobe Creative Cloud for Teams fordi, at skal man have mere end to Single Apps vil det altid være billigere at købe sig adgang til alle apps.

På den måde får Claus adgang til alle Adobes softwareprodukter på to forskellige enheder.

 

Er du usikker på hvad du skal vælge?

Så send os en mail på [email protected] hvor du forklar lidt omkring dit behov og hvad du arbejder med, så vil vi gerne sende vores bud på den bedste løsning til netop dit behov.

 

 

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg vælge?

Adobe Creative Cloud

 

CC for Teams (Alle apps)

 

CC Single Apps (Enkelt apps)

         
Når jeg har købt licensen
hvem tilhører den så?
  Din virksomhed og i 12 mdr.
ind til du fornyer
  Din virksomhed og i 12 mdr.
ind til du fornyer 


       
Hvis jeg ønsker at flytte
medlemsskabet til en
ny bruger, kan jeg det?
  Ja   Ja

 
       
Bliver licenserne styret et
sted fra. Som f.eks. af
en system administrator?
  Ja   ja

 
       
Hvor er licensaftalen tilknyttet?   Din virksomhed   Din virksomhed
 

       
Hvordan bestiller jeg Adobe CC   e-Gear.dk eller som tilbud hvis du
skal bruger mere flere. Så skriv til
[email protected]
 

e-Gear.dk
Eller nederst på denne side

         
Skal min computer være online
for at jeg kan bruge mine apps?
  Nej (De installeres lokalt)   Nej (De installeres lokalt)
         
Online backup tilknyttet min konto   100 GB    20 GB
         
Dele funktioner via cloud   Ja   Ja
         
Få hjælp fra en Adobe Expert   Ja   Nej

 

 

 

Er det første gang du skal vælge en Adobe Creative Cloud løsning, så skal du vælge den herunder

 

 

 

 

Husk hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige softwareløsning til netop dit behov eller har du bare spørgsmål til vores softwareløsninger, så skriv til [email protected] - så skal vi nok hjælpe dig helt i mål.