Løft dine grafiske skills

Er du vild med billedredigering og grafisk design?

Hos e-Gear.dk har vi en bred vifte af multimedia software som inkludere lyd, animation, tekst og grafik.

Vi har både de simple udgaver, og tilden mere professionelle forbruger. Ønsker du at booste dine billeder, eller vil du gerne arbejde med videoer til YouTube, så giver vi her et indblik i dine grafiske muligheder.

Der er allerede en del grafiske design programmer på markedet, og derfor kan det være lidt af en jungle at navigere rundt i. Hos e-Gear.dk forsøger vi at tilbyde de produkter, der er størst efterspørgsel på. Vi tester løbende produkter, for at være sikre på, at de lever op til vores standard.

 

Prøv Affinity - Et perfekt alternativ til Adobe

Er du vild med grafisk design, kender du helt sikkert til Adobe, der er kendt for; Photoshop, InDesign og Illustrator. Vi har valgt at udvide vores sortiment, og derfor vi med glæde præsenterer dig for Affinity, der kan ende med at blive din nye bedste ven. Et grafisk design program, hvor kun din fantasi sætter begrænsninger.

Med Affinity, kan du stort set det samme som med Adobe, det er bare til en mere fordelagtig pris. Eftersom Affinity er mere budgetvenligt og et godt læringsværktøj, kan det være en god begyndelse, inden du kaster dig ud i Adobe-pakken.

 

Billedbehandling - Skab fantastiske øjeblikke

Med det rigtige billede redigerings program, kan du skabe helt nye og ikke mindst fantastiske øjeblikke med dine billeder. Som tidligere nævnt, er der mange gode design programmer på markedet, og Adobe er en af de helt store spillere på markedet. Tager vi udgangspunkt i Affinity Photo, så får du nok ikke en bedre erstatning for Adobe Photoshop.

Ønsker du at mestre billede redigering på højt niveau, eller vil du blot booste dine billeder til Facebook og Instagram, så tilbyder e-Gear.dk, software til dit niveau og behov.

 

Video software - Til dig som laver videoer eller måske den næste YouTube-stjerne!

Videoredigeringssoftware er populært som aldrig før. I takt med udviklingen af sociale medier, bliver video i stigende grad, prioriteret højere end det visuelle og skrevne indhold. Med vores nye videoredigeringssoftware, kan du nemt og hurtigt komme i gang.

 

Luts og Presets: Skab det ”look” du ønsker på dine billeder eller video

Kan du godt lide at finpudse dine billeder og videoer ned til mindste detalje? Så skal du læse med her.

Med software som f.eks. Lightroom, Luminar, Final cut, Affinity Photo, Premiere og Photoshop, kan du hurtigt skabe det ”look” du ønsker. Dette gøres ved at indstille forskellige toner, skygger og meget andet. Du kan vælge den pakke, som passer præcis til dit behov. Se vores udvalg af Luts og presets her.

Det er en tidskrævende proces, men dykker du ned i det, vil du blive overrasket over alle de muligheder du har. Øvelse gør mester.

 

Audio Software - Skab dine egne beats

Sidst men ikke mindst, har vi også lydredigering, der er et vigtigt element til dine videoer. Er du vild med at lave din egen musik, så har du måske en DJ gemt i dig? Med Magix ACID Music Studio, kan du skab dine helt egne beats.

Du kan også vælge at opgradere, med endnu flere værktøjer og muligheder. Byd velkommen til Music Maker Plus, der åbner en ny verden med forskellige beats. Lige meget om du vil lave house, trap, EDM, 80er musik eller reggae – så får du alt hvad du skal bruge, for at skabe fantastisk lyd. Komponér sange uden at have hverken forstand på noder eller musik- og harmonikunst.

Vi håber, at du har fået et overblik over, hvilke multimedia software vi tilbyder. Er du fortsat i tvivl, hvilke software der bedst passer til dig, så kontakt os endelig. Vi har dansk support, og sidder altid klar, på at rådgive dig bedst muligt. Du er også velkommen til at sende os en mail eller live chat... Kontakt os - klik her.