Office 365 til iPad og iPhone banner

Det er muligt at installere Office til enheder, der kører Windows, Android, iOS samt macOS. Det er derfor muligt at installere det på såvel iPad som iPhone. Når du har et Office 365-abonnement, kan du få adgang til alle de velkendte og brugbare programmer såsom Word, Outlook, OneNote, Excel, Publisher og PowerPoint.

 

Herunder kan du læse nærmere om, hvordan du kommer godt i gang med at bruge Office på dine mobile enheder. Og du får praktiske råd til at komme godt i gang med at bruge Office-pakken.

Office 365 giver uundværlige værktøjer i dagligdagen

Programmerne fra Office-pakken er helt nødvendige værktøjer for både privatpersonen, den studerende og ikke mindst i erhvervslivet. Med dem kan du skrive, regne, kommunikere, lave tabeller, og du kan samarbejde med medstuderende og samarbejdspartnere på tværs af geografisk placering.

 

Når du benytter dig af Office-abonnement, får du de mest optimale muligheder for at arbejde mere effektivt, fleksibelt og intelligent. Med abonnementet får du adgang til de nyeste Office-apps og løbende opdateringer, så du altid er ajourført.

 

Abonnementet sørger for, at du kan være produktiv, uanset hvilke enheder du arbejder med, og uanset hvor du befinder dig. Du kan hente dine apps til både computer, iPad og iPhone.

I denne forbindelse er det OneDrive, som er den centrale funktion, der gør det muligt for dig at gemme og lagre dine filer, så du har dem tilgængelig senere, og OneDrive gør det muligt for andre at tilgå dit arbejde.

 

Du får blandt andet følgende, unikke muligheder med Office 365 til iPad og iPhone:

 

  • Skriv tekster og dokumenter med fleksible rammer
  • Gør brug af moderne skabeloner og arbejd med omfattende layoutmuligheder
  • Rediger uden problemer
  • Ubesværet fildeling med andre
  • Samarbejd på tværs af geografiske placeringer og arbejd samtidig på ét bestemt dokument

 

Det er nemt at gemme dit arbejde i skyen, så du altid kan fortsætte, hvor du slap.

Office 365-pakken findes både som løsning til hjem, uddannelse samt virksomhed.

Gratis Office-pakke til din iPad

I slutningen af marts 2014 åbnede Microsoft op for at anvende deres populære og uundværlige Office 365-pakke som brugervenlig app-version til iPads. Allerede efter få måneder kunne der meldes en stor popularitet omkring produktet med et downloadtal på 27 millioner. Du får masser af muligheder for at udnytte touchskærmens mange muligheder med Office på din iPad.

 

Siden efteråret 2014 har det været muligt gratis at læse og skrive samt redigere dokumenter på iPads. Når du arbejder med dokumenter og ønsker at gemme dem på din iPad, skal du placere dem på OneDrive eller Dropbox. Herfra kan du nemt genåbne dine gemte dokumenter på en bærbar eller stationær computer. Det er gratis at benytte sig af basisfunktionerne, og du skal blot logge ind med dit personlige Microsoft ID for at få adgang til mulighederne med at redigere, oprette dokumenter, indsætte billeder mv.

 

Har du brug for mere avancerede funktioner end basisfunktionerne, kræver det, at du tegner et abonnement via Office 365. Med dette kan du udnytte kreative muligheder for at gennemføre dit arbejde mere intelligent. Og du kan som virksomhed få unik data om digitale aktiviteter, som kan anvendes til at udvikle eksisterende arbejdsprocesser.

Vælg mellem alle Office-apps til iOS

Siden lanceringen af Office 365 version til iPads er der kommet endnu flere funktioner til, som gør det muligt at arbejde på farten. I dag kan du hente 12 forskellige apps fra Microsoft Office 365, som både relaterer sig til privat brug samt til erhverv og professionelle sammenhænge. Dette giver unik mulighed for erhvervslivet til at arbejde mere effektivt og fleksibelt.

 

Med Office-apps på mobilen kan du til enhver tid tilgå dokumenter og redigere i dem og dele med dine samarbejdspartnere eller teamkollegaer.

 

Lagringen af filer foregår i skyen, så du og dine kollegaer frit kan arbejde med jeres fælles dokumenter, uanset hvor i befinder jer.

 

Office 365-pakken til privat brug giver dig 1 TB OneDrive sky lager pr. person. Dette giver dig masser af plads til at gemme filer, billeder, videoer mv. online.

 

For at få adgang til disse apps på din iPad eller iPhone kræver det iOS 11.0 eller nyere.

For at kunne benytte samtlige tjenester kræver det en Microsoft-konto eller en organisationskonto.

I forhold til browsere er Office 365 designet til at samarbejde og fungere med de aktuelle nyeste versioner af både Safari, Chrome samt Firefox.

 

Har du købt et Office 365-abonnement direkte fra Microsoft appen, opkræves beløbet direkte via din App Store konto.

Løsning til både privat brug og til virksomheder

Der vil være forskel på, hvilken løsning af Office 365 som vil være den mest funktionelle for dig i forhold til dine behov. Der findes pakker til både private samt professionelle. Disse pakker varierer i omfang af antal programmer samt tjenester, som det er muligt at benytte sig af.

 

Derved er der mulighed for selv at vælge den løsning, som passer én bedst.

 

Til privat brug er det optimalt at kunne benytte sig af valgmuligheden i forhold til, om pakken skal dække over indhold til 1 person, eller om du har brug for en familievenlig løsning. Uanset hvad dine behov er, får du én samlet løsning med førsteklasses versioner af de mest anvendte Office-programmer, som du kan bruge på tværs af forskellige enheder.

 

Det er muligt at få adgang til 1 måneds gratis prøveversion.

 

Til virksomheder og erhverv kan der vælges en pakkeløsning med en volumenlicens, så flere ansatte kan få adgang til fordelene ved at benytte Office 365 programmerne under fleksible vilkår.

Microsoft tilbyder en prøveversion, som giver dig mulighed for at få indblik i alle de kreative funktioner, som du får adgang til med et Office 365-abonnement. Det kan være oplagt for dig at benytte dig af, hvis du vil have 1 måneds gratis erfaringer med stort set samtlige funktioner, som er indeholdt i abonnement.

 

Du skal blot bruge en Microsoft-konto for at tilmelde dig den første gratis måneds prøveversion.

Når først dine Office-programmer er installeret på din iPad eller iPhone, behøver du ikke internetforbindelse for at arbejde med programmerne.