I denne vejledning vil vi hjælpe dig med at komme i kontakt med McAfees kundeservice, så du kan få hjælp til de spørgsmål, eller problemer, som du har til dit McAfee produkt.

Hvis du har købt dit McAfee produkt i vores webshop, så skal du altid kontakte vores kundeservice først eftersom vi ofte kan løse problemstillingen hurtigere end McAfee. Hvis du har købt dit McAfee produkt direkte hos McAfee eller en anden dansk eller udenlandsk forhandler, så kan vi ikke hjælpe dig eftersom vi ikke har adgang til den specifikke licensnøgle i vores database.

Der er flere måde du kan komme i kontakt med McAfee Kundesupport på og alt efter om din henvendelse drejer som en teknisk problemstilling eller om du har spørgsmål til dit abonnement eller brugerkonto.


McAfee telefonsupport

Du kan altid ringe til McAfee support på følgende dage og tidspunkter:Mandag - Fredag
09:00 til 18:00

Telefon: 3525 8321
Online chat support

Du kan komme i kontakt med en medarbejder fra McAfee via virksomhedens online chat support.

Brug venligst dette link som viderestiller dig til en underside, hvor du kan få hjælp til teknisk support, køb og refundering, fornyelse og kontooplysninger:LIVECHAT - KLIK HER


Har du mistet din McAfee licens eller kodeord?

Hvis du har mistet din McAfee licensnøgle eller adgangen til din McAfee brugerkonto, så kan du faktisk nemt få genskabt både licensnøglen og adgangen til din brugerkonto.

Brug venligst dette link som viderestiller dig til en underside, hvorfra du kan læse en grundig vejledning:

https://service.mcafee.com/webcenter/portal/cp/home/articleview?locale=&articleId=TS102157Har du brug for en tilbagebetaling?

Hvis du har købt dit McAfee produkt direkte fra McAfee.com, så vil du være i stand til at bruge din 30-dages Money-Guarantee. Du skal foretage en anmodning om tilbagebetaling og anvend venligst det følgende link til at foretage anmodninger:

https://home.mcafee.com/secure/livesafe/chat/