Dit grafikkort er omdrejningspunktet i din spilleoplevelse, men det kan ikke udfolde sit fulde potentiale og ydeevne, uden at den rette driversoftware er installeret på din computer eller laptop.

At bevæge sig bort fra den grafikdriver, som enten kom med din computer eller med dit grafikkort til den nyeste version, kan bevirke en stor forskel i den samlede ydelse. Lad os derfor se på, hvor man kan få de downloadet nyeste drivers til de tre store typer af grafikkort med henblik på opdatering til nyeste versioner.

 

NVIDIA GeForce drivers

Gå til http://www.geforce.com/drivers. Vælg så dit grafikkort og din Windows version fra listen og tryk på ”Start Search” tasten. Vores råd er: gå altid efter den grafikdriver, som er markeret som ”BETA”. Disse er ikke helt og holdent et driverslutprodukt, men de kører alle sammen ligeså stabilt og godt, som den nyeste udgave nu til dags og vil sandsynligvis give dig endnu mere ydelse!

 

AMD Radion drivers

AMD-tilhængere skal gå til http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx og vælge den passende enhed. Dette vil give dig adgang til den nyeste officielle drivere, som du kan downloade og installere. For at få en beta-driver med flere ydelsesforbedringer, eller funktioner, spring så over til http://support.amd.com/en-us/kb-artides/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx.

 

Intel HD Graphics drivers

Intel grafik chipsæt, som hovedsageligt findes på ultrabooks og tablets, er de svageste i gruppen af grafikkort. Vi vil ikke anbefale, at man foretager nogen form for spil på de ældre integrerede Intel HD chipsæt (så som HD/3000 eller tidligere) – med mindre du er stærkt engageret i lysbilledshows i stedet for ubesværet spilleaktivitet – men deres nyeste grafiske chipsæt er effektivt nok til at afspille selv de nyeste titler, omend ikke med den højest mulige billedopløsning, eller med alle piber og trommer i sving. For at få opdaterede drivers gå til Intel Download Center - hvorfra det er muligt det er muligt automatisk at søge efter de drivere som passer til din computer.

 

Automatisk opdatering af drivers

En helt anden mulighed er automatisk opdatering af dine drivers. Ikke bare dine grafikkort drivers, men alle drivers på din PC. Til formålet kan du med fordel benytte dig af driverupdate.dk.