Før du kan anvende Microsofts online værktøjer, tjeneste eller aktiverer din udgave af Microsoft Office og lignende softwaretjenester er du nød til at oprette en Microsoft konto.

Vi vil her gennemgå alle trinene i oprettelsen af en Microsoft konto, så du fremadrettet kan samle alle dine Microsoft tjenester i en brugerkonto.


Bemærk - Hvis du allerede har en Hotmail konto eller en konto tilknyttet én af de andre Microsoft tjenester som OneDrive eller Xbox, så har du faktisk allerede en Microsoft konto og du kan logge ind med dine nuværende oplysninger.


Oprettelse af en Microsoft konto

Start med at klikke på følgende link for at komme til den Microsoft-side som hjælper dig med at komme i gang med selve oprettelsen.


https://login.live.com/Klik herfra på linket "Har du ingen konto? Opret en!"

Du kommer nu til en side, hvor du skal angive en rækker personlige oplysninger, samt en adgangskode og det telefonnummer som du ønsker at knytte til din Microsoft konto. Udfyld de påkrævede felter og husk at notere dig dit kodeord, så du ikke mister det.

Klik på knappen "Opret konto".

Der bliver nu afsendt en e-mail til den e-mailadresse som du har angivet for at sikre, at du reelt er ejeren. Du skal derfor tjekke din e-mailadresse nu.

Den automatiske e-mail du modtager fra Microsoft indeholder en knap som hedder "Bekræft [email protected]" og du skal blot klikke på knappen for at bekræfte oprettelse af din nye Microsoft konto tilknyttet din e-mail. Notér evt. den "sikkerhedskode" som også er angivet, da du muligvis får brug for den.

Efter du har klikke på den blå knap i e-mailen vil du blive viderestillet til din foretrukne internetbrowser, hvor du får en bekræftelse for oprettelsen af din nye Microsoft konto.


Tillykke du har nu oprettet din Microsoft konto. Hver gang du skal anvende eller aktivere et Microsoft produkt eller tjeneste kan du anvende din nye konto til formålet.


Har du brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail: [email protected]