Drømmer du om at blive en haj til grafisk design?

Vild med at lave billeder og grafisk design? Vi giver her den ultimative guide til, hvordan dukommer i gang. For at blive en dygtig grafiker, anbefaler vi, at du bruger professionelle programmer. Du har sikkert allerede hørt om Photoshop eller InDesign. Vi vil i dette blogindlæg, præsenterer dig for Affinity programmer, som kan ende med at blive din nye bedste ven.

At blive dygtig til grafisk design, handler om langt mere end en lang uddannelse. Talent er godt, øvelse er bedre og passion er bedst. Så har du passionen for at blive en dygtig grafiker, så er du allerede langt. Der er dog én ting, du skal have på plads, og det er dit værktøj. Ligesom en murer ikke kan udføre sit arbejde uden en spartel, så er du også nødt til at have de rigtige programmer, for at kunne lave et godt grafisk design.

De fleste tænker ofte på Adobe Photoshop og InDesign, når de tænker grafisk design. Hos e-Gear.dk arbejder vi altid på at finde de bedste alternativer på markedet, og teste om de er gode nok til vores kunder. Vi har indgået et samarbejde med Affinity, og kan med glæde præsentere dig for disse programmer, og bedst af alt til fordelagtige priser.

Adobe Photoshop er en billedebehandlingsprogram, der har mere end 10 år på bagen. Det er også et program, som er dyrt at anskaffe. Det er nemlig ikke længere muligt, som førhen, at købe alle programmerne og have dem liggende på computeren. Istedet skal du signe up for et abonnement, og betale månedligt. Hvis ikke du er under uddannelse, og kan drage fordel af studierabatten, så kan
det koste dig dyrt.

Mød Affinity – Din grafiske værktøjskasse

Et perfekt alternativ til de velkendte Adobe produkter. Hos e-Gear.dk tilbydes pakkerne separate, men du kan også vælge at købe den grafiske pakkeløsning, hvor du både får Photo, Designer og Publisher samlet. Du vil nu blive introduceret til de enkelte programmer, så du får et indblik i, hvad de forskellige programmer kan.Affinity Photo – Booster dine billeder

Med Affinity Photo kan du skabe enestående og unikke billeder. Uanset hvilken pakke du vælger, får du et hav af forskellige værktøjer. Om du ønsker at skabe et Hollywood look, eller blot ønsker at booste dine portrætbilleder, er helt op til dig. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Affinity er hurtigere, nemmere og kraftigere end nogen andre alternativer til Adobe Photoshop derude i dag. Affinity Photo skubbe grænserne for professionel fotoredigeringssoftware. Med et stort værktøjssæt, der er specielt designet til kreative og fotografiske, har får du alt hvad du skal bruge for at redigere og retouchere billeder, oprette fuldblæste kompositioner i flere lag eller smukke rastermalerier og meget mere.

Derudover får du et interface som du sikkert allerede kender i forvejen fra Adobe Photoshop.

Hos e-Gear.dk tænker vi ofte vores løsninger skridtet videre og derfor finder du også et udvalg af luts som du kan tilføje til Affinity Photo når du har installeret det. Se blandet vores mest solgte pakke som vi kalder for "The Golden Hour”. I denne pakke, bliver dine billeder spot on, på Instagram eller Facebook. Dine billeder få det gyldne lys og drømmende look, du fantaserer om at skabe.

Er du både vild med film- og billede redigering? Så har vi samlet den ultimative pakke til dig. Du får adgang til 175 stk. billedfiltre og 38 stk. filtre til dine filmprojekter. Med dine nye programmer, er du tættere på drømmen om at mestre professionelle grafiske skills.

 


Affinity Designer – Design af logoer

Adobe Illustrator kender de fleste grafikere. Men nu er der kommet en erstatning til Illustrator. Affinity Designer er et vektorbaseret grafisk system, der er perfekt til design af logoer, ikoner og visitkort. 

Med hensyn til funktion og stil er Affinity Designer et imponerende alternativ med lavt budget til Adobe Illustrator. Det er passende simpelt for begyndere at bruge som et læringsværktøj, men tilstrækkeligt kraftigt til freelance grafikere med et budget.

For nye designere og gamle professionelle tilbyder Affinity Designer en moderne, intuitiv brugergrænseflade, der giver dig mulighed for lave super flotte illustrationer, logo, ikon designs og meget mere. Spirende designere vil finde alle de nødvendige værktøjer klart organiseret og tilgængelige, og standardværktøjslinjer og genvejestasterne vil føles meget velkendte for den tidligere Adobe-bruger. Uanset om du kender lidt til Illustrator på forhånd, eller er helt ny i det, så er Affinity Designer nemt at lære og noget nemmere end med Adobe Illustrator eller Adobe Photoshop.

Men igen husk - Øvelse gør mester.

 


Affinity Publisher – Skab kreative layouts

Med Affinity Publisher, der er en erstatning for Adobe InDesign, er du i et univers med et sofistikeret værktøjssæt. Du kan nemt skifte fra InDesign til Publisher, og tage dit tidligere arbejde med dig. Du har gavn af programmet, uanset om du er øvet, eller nybegynder. Der findes et hav af forskellige guides på YouTube, der guider dig igennem de forskellige steps. Uanset om du vælger at kaste dig ud i Affinity Designer, Publisher eller Photo, træder du ind i et univers, der skaber muligheder og drømme for dig, som ønsker at blive en haj til grafisk design.

 

Se muligheder i stedet for begrænsninger.

Laver du både med billedbehandling, flyers og logo design så har vi samlet en Affinity Master Collection til en super skarp pris hvor du får det hele med i én samlet pakke.
Med Affinity Master Collection tager du dine grafiske egenskaber til et helt nyt level og det virker både på PC og MAC.

 

Se Affinity Master Collection her

 

Vil du gerne vide mere om Affinity, så du meget velkommen til at skrive til os på mail eller livechat.