BullGuard Internet Security i 2016-version har bla. fået forbedret deres online backup funktion til direkte integration med Dropbox - så hvis du allerede har en Dropbox konto kan du tage backup af dine filer til kun én online konto (BullGuards online backup er cloud-baseret og kan køre automatisk i baggrunden af Windows).

 

Der er også væsentlige forbedringer i "PC Tune Up" modulet som hjælper med at optimere hastighed og ydeevne på computeren. Modulet er nu gearet til at scanne for dublet-filer og junkfiler, så det er muligt at frigøre store mængder af plads på harddisken.

 

En nyhed i BullGuard Internet Security 2016 er modulet "Boot Manager" som giver dig en oversigt over alle de opstartsprogrammer som starter op sammen med Windows styresystemet - via oversigten kan du bla. se hvilken påvirkning de forskellige opstartsprogrammer og processer har på computerens samlede ydeevne. Du kan nemt deaktivere de emner som du ikke bruger eller anvender alt for mange systemressourcer.

 

Forældrekontrol er et modul som også er blevet opdateret og forbedret. Du får nu detaljerede rapporter og notifikationer over de aktiviteter som du overvåger med modulet.

 

Modulet "Browserbeskyttelse" er du sikret imod sårbarheder og faremomenter som kan udnytte sikkerhedshuller i din browser du normalt anvender på internettet.

 

Du kan se vores udvalg af BullGuard antivirusprogrammer via dette link.