Stort set alle antivirusprogrammer har alle en høj grad af anti-ransomware beskyttelse, men ønsker du at være på helt sikker grund kan BitDefender Anti-Ransomware eventuelt være af interesse for dig.

 

BitDefender Anti-Ransomware tilfører et ekstra lag af beskyttelse til din Windows-baserede computer imod de berygtede ransomware infektioner - ransomware kan ikke rigtigt oversættes direkte, da det er et art af ordspil på engelsk. Ordet "ransom" betyder løsepenge og "ware" er en forkortelse af "software".

 

Ransomware er derfor bedste betegnet som "skadeligt software som inficerer din computer og låser adgang til udvalgte filer og data med henblik på at afkræve computerbrugeren løsepenge, hvis adgangen skal genskabes til disse filer og data".

 

Som trussel er ransomware ikke noget at kimse af. Vi har allerede i Danmark haft tilfælde, hvor cyberkriminelle har haft held til udføre ransomware-angreb på private og virksomheder. Læs bla. om fænomenet hos den danske sikkerhedsvirksomhede CSIS.

 

 

BitDefender Anti-Ransomware

 

Du kan overveje om BitDefender Anti-Ransomware skal indgå som en del af din computers forsvarsværker. Vi vil her kort gennemgå installationen af BitDefender Anti-Ransomware - og du kan finde et download-link til programmet via følgende link:

 

http://labs.bitdefender.com/projects/cryptowall-vaccine-2/bitdefender-offers-cryptowall-vaccine/

 

1. Start med at download programmet og installér det på din Windows-baserede computer.

 

2. Åbn BitDefender Anti-Ransomware og klik på det store "hjul" i midten for at tilgå de grundlæggende indstillinger.

 

3. Klik efterfølgende på den blålige "Immunization" slider til "ON".

 

4. Nu vil BitDefender Anti-Ransomware immunisere din computer. Helt grundlæggende vil programmet forhindre appdata% og %startup% i at blive afviklet.

 

Din computer er nu sikret imod CryptoWall and CTB-Locker ransomware. Disse ransomware infektioner vil forsøge at kryptere udvalgte filer på din computer og de kan kun låses op af udvikleren af disse ransomware infektioner.