Denne artikel dækker produkterne Office 365 Personal og Office 365 Home (tidligere kendt som Office 365 Home Premium).

Hvis du har et aktivt abonnement på Office 365, så har du også mulighed for at få glæde af modulerne i Microsoft Office på dine mobile enheder iPad og iPhone. I denne brugerguide vil vi vise dig de relevante links til de apps du skal installere, samt forklare hvilke begrænsninger der er på Office 365 til iPhone til forskel fra Office 365 til iPad.


Forskel på Office 365 til iPad og iPhone

Der er nogle væsentlige forskelle på funktionaliteten alt efter om du installere Office 365 på din iPad eller iPhone - vi vil forsøge at komme med en beskrivelse her i punktform:

- Når du installerer Office 365 på din iPad, så tæller det som én installation ud af de fem installationer du har til rådighed. Når du installerer Office 365, som app, på din iPhone tæller det ikke som imod dine mulige installationer.

- Installationen af Office 365 på din iPad omfatter aktive moduler som er:

Word til iPad
Excel til iPad
PowerPoint til iPad

-> Ovenforstående links er til de respektive downloads hos Apple iTunes Store, de er gratis at downloade.

Ved installation af disse moduler på din iPad vil du have mulighed for at åbne, læse, redigere og gemme relevante dokumenter. Sagt med andre ord, du har stort set den samme funktionalitet som hvis du havde installeret Office 365 på din computer eller Mac.

- Installation af Office 365 på din iPhone er anderledes, da du tilknytter Microsoft Office Mobile til Word, Excel og PowerPoint - men du har kun mulighed for at åbne og læse dokumenter, du har ikke mulighed for at redigere i dem. På nuværende tidspunkt er redigeringsmulighederne kun tilgængelige i Office 365 til Business/Erhverv.

Du kan downloade Microsoft Office Mobile her:

Microsoft Office Mobile via Apple iTunes Store