Flere og flere ting i vores hjem tilsluttes internettet om det måtte være, lys, babymonitorer, computere, billedrammer, smart tv, kameraer og meget mere. Vores hjem bliver mere og mere digitale, udviklingen er fantastisk men gør også at vi skal være mere opmærksomme på vores sikkerhed.

Den store udfordring når det gælder sikkerhed

Det vurderes at der er over 4 milliarder ting, der på den ene eller den anden måde kan forbindes til til internettet og de fleste af dem, findes i vores private hjem. Der er naturligvis stor forskel på hvad de indeholder af data og nogen er mere følesomme end andre, men en ting har de alle til fælles og det er at de er koblet til vores internet og rooter.

Sikkerheden af disse enheder varigere meget om det måtte være dine families computer enheder som muligvis er dækket af BullGuard Premium Security, til din græsslåmaskine, som bare er sat til. I dag snakkes der meget om at have et såkaldt smart hjem og derfor fylder vi vores hjem op med alle disse ”Smart” enheder, men for at have et virkelig ”Smart hjem” skal vi have et sikkert hjem.

 

 

Men hvordan sikrer man hele hjemmet?

Det kan være svært at installere en security løsning på din trådløse højtaler, den smarte græsslåmaskine eller dit smart tv. Derfor har BullGuard gået skridtet videre og udviklet DOJO By BullGuard.

DOJO er et prisvindende produkt som forbinder til en smartphone-app og advarer dig og dit hus, når et angreb på en enhed opstår. DOJO giver dig mulighed for at blokere online-angrebet eksternt, direkte via din app. Det betyder grundlæggende at din græsslåmaskine som sådan ikke er beskyttet, men med DOJO kan et eventuelt angreb ikke komme videre og derved sikrer du alle andre enheder på dit netværk.

Enheden kan også sikre dit privatliv ved at advare dig, hvis for eksempel dit fjernsyn, dit barns legetøj eller en anden online enhed i hjemmet bliver angrebet. Et godt eksempel på hvordan et hjem kan blive udsat for angreb var for omkring 2 år siden, da man opdaget at et Smart TV, blev angrebet og gav mulighed for at aflytte hjemmet via den indbygget talekommando.

Det betød at man kunne hører alt hvad der blev talt om, som f.eks. aftaler ude af huset. På den måde havde man en klar ide om hvornår huset var tømt.

Dette er bare et eksempel men med udviklingen og det at vi får flere og flere enheder ind i vores hjem som er forbundet til vores internet, giver det naturligvis også mulighed for endnu flere indgange til angreb.

 

DOJO fra BullGuard stopper vi dem ved porten!

Designet på DOJO er med fokus på dit hjem. Det betyder at den indgår som en naturlig del af din indretning, uden at ligne et teknisk monster.

Dojo har 24/7-netværksovervågning og sikre konstant dit Wi-Fi-netværk og dine tilsluttede enheder og beskytter mod uautoriseret adgang. Pebble som er den lille sorte enhed, har tre advarselsniveauer Grøn, Orange og Rød.

Når der er en rød alarm, der skal løses, modtager du en meddelelse via din DOJO App.

DOJO sikre dit Wi-Fi-netværk, og alle de smart enheder, du har tilsluttet i hjemmet. Grundlæggende er det DOJO´s opgave at søger for intet kommer ind og ingen private data kommer ud. Dette gør den ved at låse døre og vinduer i dit smart hjem.

Da vi hos e-Gear.dk er officielle Advantage + Reseller hos BullGuard følger vi naturligvis DOJO på tætteste hold og når DOJO fra BullGuard rammer det Danske marked er vi naturligvis klar med en løsning til dig.