Hjælp og support til BullGuard

Hvis du har downloadet eller købt et BullGuard produkt via vores webshop, eller hos en anden forhandler, og du efterfølgende har spørgsmål eller tekniske henvendelser angående BullGuard Antivirus eller BullGuard Internet Security, så er hjælp og support tæt på. Som udgangspunkt kan du altid henvende dig til os med dine spørgsmål, da vi kan klare de mest almindelige problemstillinger og henvendelser. Du finder vores kontaktoplysninger under "Kontakt os" i bunden af denne side.

Har du henvendelser af en tekniske karakter, så vil vi anbefale at du kontakter BullGuards danske support - deres support er gratis for både betalende brugere og brugere som blot har en prøvekonto.

Sådan får du support

I din version af BullGuard skal du klikke på knappen "Support" som du finder i toppen af hovedvinduet. Her har du forskellige muligheder for at komme i kontakt med BullGuards danske support.Chat med os: denne online chat-tjeneste tillader dig at få direkte kontakt med en supportmedarbejder hos BullGuard. Support er på dansk. Chatten har åben døgnet rundt.

E-mail: du kan også sende en e-mail direkte til BullGuard, hvis du ikke har tid til support chat eller din henvendelse ikke haster. Du vil få svar indenfor 24 timer.

Søg efter hjælp: du kan også læse de vejledninger igennem som BullGuard kan liggende på deres danske hjemmeside. Det er dog ret svært at finde svar på et konkret spørgsmål der.