Er min virksomhed ikke for lille og uinteressant når det gælder hacckere og IT-trusler?

Det er et meget stort Nej! Definationen for små, mellemstore eller store virksomheder findes slet ikke indenfor denne verden. Det er ikke længere kun de største og mest magtfulde virksomheder, der bliver udsat for cyberangreb.

De IT-Kriminelle har også lureret at 10 små fisk er det samme som 1 stor fisk, men ofte er det bare nemmer at fange 10 små. Værdien for de IT-Kriminelle har også ændret sig. Nu det ikke bare et spørgsmål om at ødelægge eller spærer din data. Der er faktisk også mange penge i at sælge den videre og lade dig tro at alt er som det skal være. Det betyder eventuel bankdata, login informationer, email signaturer og adresser, medarbejder data og meget andet faktisk har lige så stort værdi for dem, som konkrete penge. Men det er klart forsat en konkret blokering af systemer og data, som bliver brugt, mod at man betaler for at få dem fritgivet.

Det skyldes at cashflowet er større i sådan løsning. Så om du er lille, mellem eller stor, så har din data, sikkerhed og medarbejdere stor betydning for dig,


Hvordan kan jeg beskytte min virksomhed?

At beskytte sin virksomhed KAN være svært at gennemskue. Hvad skal man beskytte, hvordan beskytter jeg det og hvad med mine medarbejdere og deres enheder?

Med BullGuard Small Office Security samler du din IT sikkerhed ét sted og i ét system! Her kan du nemt tilføje alle dine medarbejdere og deres enheder. Det gode ved dette er at det ikke kræve specielle kompetencer at oprette eller styrer sikkerhed på tværs af alle enheder i virksomheden. BullGuard Small Office giver dig et hav af mulighed for at beskytte virksomheden mod angreb som ransomware, ondsinde urls til hjemmesider, beskyttelse mod spam i mails og meget mere. Men det er klart at alle systemer også kræver sund fornuft og at man i virksomheden har lagt en IT-sikkerhedsstrategi som så bliver suppleret af funktionerne i BullGuard Small Office

Se vores præsentationsvideo her:

Hvis du allerede nu kan se at værdien it sikkerhed til din virksomhed og at udvide din beskyttelse i virksomheden og at BullGuard Small Office skal være din vagthund. Så kan du vælge at prøve det gratis i 30 dage. Klik på linket herunder og få beskyttelse allerede i dag! Husk systemet er på Dansk!

Læs mere om BullGuard Small Office Security


INGEN KUR MOD CYBERKRIMINALITET - ENDNU.

Men med BullGuard Small Office Security, er du godt på vej!

Mens vi ser en verden der langsomt finder sin vej tilbage og prøver at navigerer i nye tilstande efter en pandemi. Så vi også blevet klogere på at vira er noget vi skal accepterer, leve med og i men samtidig bekæmpe. Det er præcis det samme med vira online, det kræver vi forstår dem, accepterer dem og samtidig bekæmper dem med sund fornuft og markeds bedste beskyttelse. Det er vigtigt at forstå, Covid-19 og dens eftervirkninger har givet cyberkriminelle et helt nyt sæt af muligheder. Prognoser for den finansielle sektor viser en potentiel stigning i 2020 på 20% i tab som følge af bedrageri online.

Som virksomhed, stor eller lille er det vigtigt at anderkende denne situation og forstå vigtigheden af at beskytte sine data, enheder og ikke mindst sine medarbejdere. Så man gør det så svært for de kriminelle som overhovedet muligt. Det er ligeledes vigtigt at sige, det ikke handler om hvor stor en virksomhed man har, da alle ligger inde med værdier, iform af intern data, data på kunder og selvfølgelig generelt tilgang til virksomheden. Det er vigtigt at huske det ikke er penge man leder efter, men indgangsvinkeler til hvordan de kan stjæle data og sælge det videre eller blokerer dine adgange og igennem dette bede og penge for at du får adgang igen.

Det er ikke kun på disse områder at man ser bedrag. Storbritanniens test- og sporingstjeneste bruges allerede som dække for falske telefonopkald, e-mails og SMS’er fra kriminelle. Derudover har man på verdensplan set en stigning i online indkøb under nedlukningen, som har åbnet en ny, indbringende mulighed for kriminelle. Nemlig salg af varer som ikke eksisterer.

Hjemmearbejde og videomøder ses nu som acceptable og endda for mange virksomheder yderst attraktive, efter Covid-19 gjorde sit indtog. Men det har også betydet, at cyberkriminelle har flere muligheder for at bedrage og scamme. Blandet andet ved at udgive sig for at være IT-support, økonomiafdelinger eller managers og få adgang til følsomme virksomhedsoplysninger. Det kan lade sig gøre da flere og flere videomøder er forbundet via usikre enheder og det skaber flere risici for uautoriseret adgang.

Derudover vil vi, fordi den nye "normaltilstand" er alt andet end normal, sandsynligvis se flere ransomware-angreb imens virksomheder er travlt optaget af at genopbygge deres virksomheder og ikke mindst omsætning. Selvom den nuværende økonomiske situation ligger pres på de fleste virksomheder, så er cybersikkerhed ikke det rigtige sted at skærer ned, man burde i virkeligheden gøre det modsatte.

BullGuard Small Office Security er lavet netop til den lille og mellemstore virksomhed, som måske ingen it-afdeling har eller måske 1 - 2 it-ansvarlige. Det er udviklet med fokus på at det skal være nemt at komme i gang - helt uden teknisk indsigt. Derudover er en af de helt store fordele at, BullGuard Small Office er på Dansk!

I videoen herunder får du en fuld gennemgang af det som BullGuard Small Office kan gøre for din virksomhed, så du kan koncenterer dig om det du er god til.

Igen ønsker du at prøve det gratis i 30 dage. Så kan e-Gear.dk tilbyde en gratis prøve og det eneste du skal gøre er at klikke på linket herunder:

Prøv BullGuard Small Office Security


BullGuard Small Office Security er perfekt beskyttelse til virksomheder, som ønsker at sikre deres data, medarbejdere og virksomheden generelt mod IT-kriminelle fra hele verden - også er det på Dansk!

Har du spørgsmål til Bullguard Small Office er du meget velkommen til at skrive til os, så kan vi hjælpe dig videre.