MAGIX Movie Edit Pro er et videoredigeringsprogram, som primært er designet til redigering og optimering af hjemmevideoer og film optaget af private. Softwaren findes også til rådighed i ”Premium” og ”Pro Plus” udgaverne, som tilvejebringer supplerende funktioner og som er målrettet den mere professionelle entusiast.

Som softwareløsning understøtter Movie Edit Pro en lang række videoformater så som WMV, AVI, MPEG4 og ligeledes lydformater som MP3, QuickTime osv., så vel som 4K/Ultra HD opløsningsevne. MAGIX Movie Edit Pro indeholder automatiske guider til hjælp til redigering af videoer og til forbedring af de billeder og lydspor som er tilknyttet videoerne. Du kan anvende et sæt af kunstneriske filtre og overgange til din video og vælge mellem forskellige titelskabeloner til tilføjelse af tekst til dine videoer.

Når du har afsluttet din videoredigering, kan du dele dine film på DVD, Blue-Ray CD, mobile enheder og sociale tjenester, så som YouTube og Facebook. Du kan også redigere dine film, når du er på farten, med den gratis Movie Edit Touch app til Windows og Android tablets.

Movie Edit Pro er et funktionsrigt og brugervenligt videoredigeringsprogram som er mest egnet til amatører og computerbrugere, der ønsker at redigere hjemmevideoer. Funktioner, så som automatiske guides og titelskabeloner er perfekte til brugere, som ikke ønsker at anvende en masse tid på at redigere, men blot gerne vil have at ens hjemmevider ser flotte ud og kan deles med resten af familien. MAGIX Movie Edit Pro tilbyder ikke tilstrækkeligt med professionelle funktioner til at kunne konkurrere med Adobe Premiere Pro, men det er et godt valg til en overkommelig pris.

Her er nogle af de hovedpunkter som du får med MAGIX Movie Edit Pro


4K og HD video billedopløsning
Automatiske guides til video-, billed- og lydredigering
Specialeffekter og overgange
32 multimedia sporsupport
Brugerdefinerede, animerede skabeloner
360 grader redigering af optagelser indspillede på panoramiske kameraerIntroduktionsvideoer

Vi har samlet et par introduktionsvideoer til MAGIX Movie Edit Pro fra YouTube, så du kan se hvordan programmet fungerer og komme godt i gang med at bruge det. Se mere her:Tom's Tech Time viser her de grundlæggende funktioner i programmet:

 
MAGIX har selv lanceret en introduktionsvideo til programmet som du kan se her:
Denne introduktionsvideo er meget informativ: