Sådan opdaterer du dine Intel drivere

At have de nyeste versioner af enhedsdrivere installeret sikrer, at din computer leverer dig den bedste ydelse uden konflikter med andre hardware enheder.

Intel Driver Update Utility identificerer automatisk forældede Intel drivere på din computer og hjælper med at installere de nyeste driveropdateringer, så du er godt kørende igen. Dette hjælpeprogram sørger for at dit system er helt up-to-date. Intel Driver Update Utility identificerer hvilke driveropdateringer, der er relevante for din computer og den hjælper dig med at installere dem hurtigt og nemt. Alle driveropdateringer kan kun downloades med din tilladelse.

Ingen personlig information bliver indsamlet af programmet og du kan altid fjerne det 100% igen i fald du ikke længere ønsker dets service.

Hvis du er bag en firewall, har du muligvis ikke tilladelse til at downloade browserkomponenterne til afvikling af Intel Driver Update Utility. Din browsers sikkerhedsindstillinger skal tillade dig at installere ActiveX/Java Plug-in komponenter. Disse browserkomponenter er ikke spyware eller adware.

 

Du kan downloade Intel Driver Update Utility hjælpeprogrammet via dette link