Når du køber et BullGuard softwareprodukt via vores webshop, så modtager du en unik licensnøgle som anvendes til at aktivere dit licensabonnement i din version af BullGuard. Hvad enten du ønsker at "opgradere" din nuværende version af BullGuard eller installere en ny version (via det download-link) vi modtager fra os, så er fremgangsmåden den samme.

I denne lille brugerguide vil vi vise hvordan du aktiverer din licensnøgle i BullGuard programmet.

Der findes faktisk to måder at aktivere licensnøglen på og du se hvordan her.


Aktivering via BullGuard programmet

Det er ganske ligetil, du skal blot installere og åbne din version af BullGuard - bemærk, at denne løsning gælder alle versioner af BullGuard Antivirus, BullGuard Internet Security og BullGuard Premium Security.

I det åbne BullGuard program skal du klikke på knappen Indstillinger i den øverste værktøjslinje.I venstre side skal du klikke på Generelt. I feltet Licensnøgle skal du indtaste eller kopiere licensnøglen ind. Klik efterfølgende på "Aktiver licensnøgle". Et lille fif, hvis du allerede har en prøveversion af BullGuard installeret med f. eks 30 dages prøveperiode, så udsæt ikke aktiveringen - du vil nemlig ikke miste dine prøveperiode, den vil blive summeret til den licensperiode du har købt).
Aktivering af BullGuard online

Du kan også aktivere licensnøglen til dit BullGuard program online. Besøg URL-adressen:

 

https://www.bullguard.com/activate.aspx

Log ind med dine brugeroplysninger og indtast din licensnøgle. Klik på knappen "Aktiver" og aktiveringen er gennemført.Kontakt os, hvis du har problemer med aktiveringer og vi sidder klar til at hjælpe dig!