Det smart ved BullGuard Identity Protection er, at du kan installere og anvende programmet fra enhver enhed som har adgang til internettet - BullGuard Identity Protection afvikles 100% i "skyen" og er en cloud-baseret sikkerhedsløsning. Derfor er der ikke tale om en decideret installation, men mere en oprettelse af din personlige konto med dine oplysninger.For at starte din installation, eller oprettelse, skal du besøge følgende link og indtaste nogle oplysninger - bla. dit navn, efternavn, mail-adresse og et kodeord.


https://www.bullguard.com/da/idp/trial.aspx

 Efter du har klikket Opret Konto vil du bliver accepteret og en kontrol-mail afsendt til din mail-adresse.

I din indbakke kan du efter få minutter åbne mailen fra BullGuard. Den indeholder en kort præsentation og et link du skal klikke på for at aktivere din konto.

Du bliver viderestillet til en af BullGuards undersider, hvor du får at vide at konfigurationen på BullGuard Identity Protection er korrekt. Du kan via et link klikke videre til login på din nye konto.

Indtast dit brugernavn og kodeord.Efter du er logget ind på din BullGuard konto skal du aktivere licensnøglen på BullGuard Identity Protection. Klik på Kontooplysninger i øverste værktøjslinje. Dernæst skal du indtaste eller kopiere licensnøglen ind i feltet under "Aktiver licensen".
God fornøjelse med dit nye  BullGuard Identity Protection.