I denne vejledning vil vi hjælpe dig med at opsige den automatiske fornyelse som bliver tilknyttet dit Norton produkt på din personlige Norton-konto.
 
Når du køber et Norton produkt har Symantec, producenten af Norton, valgt at du skal registrere dit kreditkort og tilmelder det automatisk fornyelse. Mange af vores kunder oplever det som ret grænseoverskridende og vi mener det er under alt kritik at behandle sine kunder på den måde.

Det er ikke muligt at tage sit Norton produkt i brug førhen du har tilmeldt til kreditkort til automatisk fornyelse.

Desværre kan vi som forhandler af Norton produkter ikke ændre på den automatiske fornyelse, men vi kan hjælpe dig med få afmeldt den automatiske fornyelse - det tager kun 30 sekunder også har du ro i sindet.


Sådan framelder du automatisk fornyelse1. Start med at registrere og installere dit Norton produkt ifølge vores installationsvejledning her:


Sådan registrerer du din Norton licens

 


2. Du bliver bedt om at indtaste dit kreditkort. Det er desværre obligatorisk, men frygt ikke Norton trækker ikke penge på dit kort - de gemmer blot dit kreditkort til automatisk fornyelse så snart dit Norton udløber.

3. Nu skal vi have afmeldt "automatisk fornyelse", så dit kreditkort ikke bliver afkrævet fuld pris ved fornyelse. Hvis du ikke allerede er på din Norton-konto skal du tilgå den via følgende URL-adresse:

 

Åben til Norton login side her4. I øverste højre hjørne skal du klikker på dit navn og i den lille menu skal du klikke på "Indstillinger for automatisk fornyelse".


5. Klik på den grønne knap, så den skifter fra TIL til FRA.


6. Vælg en svarmulighed og klik på Fortsæt.


7. Klik på Sluk for at slette dit kreditkort og framelde automatisk fornyelse.