Sikkerhed er ikke kun sikkerhed, og al sikkerhed defineres ikke kun som antivirus.

Lad os starte med de 3 udgaver, der findes på markedet i dag. Så du får en god solid forståelse af forskellen mellem grundlæggende sikkerhed, standardsikkerhed og total sikkerhed. På den måde er du bedst rustet til at træffe det rigtige valg, når du vælger en sikkerhedsløsning til dine behov. Det er vigtigt at forstå, at alle producenter som bullguard, norton, kaspersky osv. Ofte har 3 versioner, som normalt er opdelt i Basic (Antivirus) Standard (Internet Security) Total (Premium). Men der er også en meget stor forskel mellem hvordan du er beskyttet og hvad dit system kan tilbyde, når det kommer til alternativer.

Udover hvad der følger med funktionerne, vil du også se, at basen ofte ikke fungerer på andre enheder end din pc. Så har du f.eks Mac, bas fungerer ikke.

Men vi starter lige fra toppen og den bedste udgave på markedet.

Total sikkerhed

På e-Gear.dk kalder vi det Total Security, men det kaldes normalt "Totalbeskyttelse, Premium-beskyttelse, Ultimate protection eller Deluxe. Vi synes bare, det er lidt lettere med Total Security!

Naturligvis giver en samlet sikkerhedspakke dig den største, bredeste og sikreste løsning af dem alle. Det er her du får alle producentens mange forskellige funktioner i en pakke. Total Security indeholder alle de funktioner, du finder i en Basic (Antivirus) og alle de funktioner, der er i en standard (Internet Security). Men du ser ofte, at producenterne har ekstra vigtige funktioner såsom komplet identitetsbeskyttelse, som inkluderer beskyttelse af e-mail-adresser, telefonnumre, kredit- og betalingskort, kørekort, pas, loyalitetskort, bankkonti osv.

En anden ting, der er vigtig, og ofte hvor en total sikkerhedsløsning skiller sig ud, er antallet af enheder, du kan beskytte. I dagens Danmark kan det ikke tænkes, at en husstand har lidt mere end en computer. Normalt ser vi, at mor og far har en computer hver, og at børnene har en computer. Som der som nogle mobiltelefoner og tablets. Men ud over flere enheder bruges de normalt meget forskelligt. Mor og far surfer og handler, drengesurfere og spillere. Pige surfer og handler.

Det stiller nogle specifikke krav til din sikkerhedsløsning, fordi den skal være i stand til at beskytte dig mod dårlige webshops, den må ikke forstyrre, når du spiller, og den skal også fungere på forskellige enheder. Her kommer total sikkerhed virkelig til sin egen og bestemt det rigtige valg, hvis du vil have den bedste og mest fleksible beskyttelse til din husstand.

Det skal dog siges, at du også kan få total sikkerhed for et eller flere enheder.

 

Klik her for at se vores udvalg af Total sikkerhed

 

Standard sikkerhed

Generelt kaldet Internet Security. Hos e-Gear.dk er det vores standard-sikkerhedsløsninger, der godt kan betragtes som det næstbedste sikkerhedstrin for dine enheder.

Du får alt, hvad du finder i en Basic Security Pack (Antivirus) + en masse ekstra funktioner, der kan variere fra producent til producent, men ikke så meget, som du finder i en Total Security. Fælles for Standard Security er, at det har en god, solid beskyttelse af dine enheder og er designet til at opdage trusler, før du rammer dem (i modsætning til Basic Security, som giver beskyttelse lokalt på din enhed, hvilket betyder, at du er blevet udsat for for det dårlige, men beskyttet lokalt på enheden). Med standard sikkerhed registrerer du trusler, dårlige links fra webstedet og advares inden du fortsætter, og du er derfor ikke udsat.

Derudover får du med en standard-sikkerhed en masse ekstra funktioner som. muligheden for at beskytte flere enheder såsom PC - Mac og mobil. stop webcam-hacking, beskyt din browser, mens du surfer på nettet eller krypterer din browser, når du foretager betalinger online og mere. Afhængigt af hvad du leder efter er der naturligvis en forskel mellem hvad de forskellige producenter prioriterer og inkluderer i de forskellige pakker. Kan du huske, at du har brug for hjælp? Så fortæl os, hvad du ønsker, og hvad der er vigtigt for dig, og vi kan også finde den rigtige løsning til dine behov.

Standard sikkerhed er det, som vi hos e-Gear.dk anbefaler som et minimum, hvis du søger på Internettet, foretager onlinetransaktioner, spiller computerspil og mere. Selvfølgelig er det vigtigt, at du tager højde for antallet af enheder, du vil beskytte, samt om de funktioner, der er inkluderet, du har brug for.

Hvis du vil være helt sikker på, at du har al den nødvendige beskyttelse, er du bedst klædt med en total sikkerhed.

 

Klik her for at se vores udvalg af Standard sikkerhed

 

Basis sikkerhed

Vi startede med Total Security øverst og sluttede med den absolut laveste form for sikkerhed, der findes på markedet, og det er med Basic Security.

Grundlæggende sikkerhed er beskyttelse, der fungerer lokalt på din computer. Dette betyder dybest set, at trusler fra internettet, din e-mail og mere kan lande på din computer, at du får besked om det. Det er her, grundlæggende sikkerhed kommer ind og beskytter dig ved at informere dig om, at du har noget skrammel på din computer og derefter lader dig fjerne det.

Afhængig af hvilken producent du vælger, kan en af ​​funktionerne naturligvis være anderledes. Men fælles for alle er, at det er den laveste form for beskyttelse.

Hvis du ikke bruger din computer ret ofte og bare ønsker en meget grundlæggende sikkerhed, er en grundlæggende sikkerhed bestemt den rigtige ting for dig, men på e-Gear.dk anbefaler vi som en mime at du vælger en standard sikkerhed

 

Klik her for at se vores udvalg af Basic Security